Corporate platform

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV bouwt aan een betere samenleving door te werken aan innovaties en slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. In meer dan 30 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen.

Het nieuwe corporate platform zet deze professionals en projecten centraal in een geheel nieuwe klantbenadering.

Het Doel

Royal HaskoningDHV werkt aan oplossingen waarin zij hun kennis als ingenieurs, ontwerpers en adviseurs combineren met software en technologie. De successen die daaruit voortkomen vormen een krachtig marketinginstrument. Maar ingenieurs zijn geen salesmensen; hoe kun je technologie inzetten om de onderscheidende kracht van deze professionals in te zetten voor de business doelstellingen?

Social selling automatiseren (buyer journey)

De digitale strategie richt zich op het matchen van cases met de specialisten en sectoren. De aanpak voorziet in een volledig nieuw eco-systeem. Via het platform wordt de specifieke interesse van een lead geïdentificeerd (MQL) en gekoppeld aan een profiel van een specialist. De MQL wordt via LinkedIn Sales Navigator benanderd door de specialist en via lead nurturing tot een SQL geconverteerd.

title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin eget eleifend nibh. Aenean sit amet justo eu nisi viverra hendrerit. Etiam rutrum pellentesque neque vel vehicula. Nullam in neque ut magna molestie laoreet. Cras id mollis massa, non mollis lectus. Duis ac urna et massa semper consequat.

Het resultaat

pointer right

Van een puur technisch vraagstuk naar een volledige experience verbetering.Er is een volledig nieuw component based platform ontwikkeld op basis van Sitecore 10. Een nieuw design dat gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker is, met betere navigatie, duidelijke call-to-actions en visuele elementen die de site aantrekkelijker maken.Door middel van een intuïtief ontwerp en slimme technologie wordt de klant beter in staat gesteld om door de website te navigeren en belangrijke informatie te vinden.

pointer right

Vernieuwende marktbenadering binnen een corporate website.Dit platform is integraal onderdeel van een g . Om vervolgens persona’s op te bouwen om gepersonaliseerde content in de customer journey aan te bieden. Dit leidt tot een verhoogde betrokkenheid en tevredenheid bij de klanten van Royal HaskoningDHV.

pointer right

Royal HaskoningDHV beter vertegenwoordigen, zonder een volledige rebranding.Door de nieuwe Sitecore 10 Managed Cloud-omgeving in combinatie met een nieuw design systeem, waren we in staat om de bestaande website grondig te herzien en te verbeteren in termen van design en functionaliteit. Een even slim als menselijk platform als basis voor performance based marketing binnen een corporate organisatie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin eget eleifend nibh.