Twentyseven benoemt Tobias Mauel als Directeur Strategie

Ben Reineke

@benreineke06-05-2024

Eindhoven, 6 mei 2024 – Tobias Mauel is als Directeur Strategie toegetreden tot de directie van Twentyseven. Tobias brengt uitgebreide ervaring mee op gebied van complexe (digitale) strategieën en het bouwen van afdelingen en bedrijfstakken in verschillende Europese landen. Samen met managing director Ben Reineke en technisch directeur Rocco Janse vormt hij de directie. 

Tobias was de afgelopen jaren binnen een globaal digitaal bureau medeverantwoordelijk voor het uitbouwen van de adviespraktijk op gebied van digitale strategie en datatransformatie in onder andere Nederland, Engeland, Duitsland en Zwitserland. Tevens heeft hij jarenlange ervaring binnen wereldwijd opererende bedrijven. 

Tobias: “Samen met een enorm ervaren team kijk ik ernaar uit om onze klanten verder te helpen bij het bereiken van hun digitale ambities. Mijn jarenlange ervaring in een grote verscheidenheid aan programma’s, industrieën en markten pas ik graag in deze nieuwe rol toe. Daarnaast kunnen collega’s en klanten vertrouwen op een empathische, collaboratieve en hands-on samenwerking.” 

De benoeming sluit aan bij de volgende groeifase, aldus Ben Reineke, medeoprichter en managing director van Twentyseven: “Ik ben erg blij met de komst van Tobias. Voortaan kunnen we op strategisch vlak onze klanten nog beter helpen de juiste keuzes te maken. Het werk dat wij doen gaat hiermee nog meer waarde opleveren.” 

Over Twentyseven 

Twentyseven is opgericht in 2020 als een specialistisch bureau gericht op development en digitale transformaties binnen corporate Nederland. Het bureau staat bekend voor kwaliteit en efficiëntie, waarbij het bespoke agile proces aan het fundament ligt om het maximaliseren waarde met een zo kort mogelijke time-to-market mogelijk te maken. Het bureau werkt samen met klanten als onder andere SNV, DNV, Service Apotheek en Royal HaskoningDHV waarmee het een zilveren DIA heeft gewonnen in de categorie Corporate. Twentyseven maakt onderdeel uit van Handpicked Agencies, een groep van 12 labels en bijna 300 specialisten

Vragen?

Kom een keer langs!

...maar een vraag stellen mag ook.

Torenallee 3

5617 BA, Eindhoven

Reduitlaan 29

4814 DC, Breda