Twentyseven verhuist naar nieuwe Handpicked Hub Eindhoven

Ben Reineke

@benreineke01-08-2024

Pak je adresboekje er maar even bij, want wij zijn verhuisd! Sinds vandaag zijn we ingetrokken in de gloednieuwe Eindhoven Hub van Handpicked. Ver hoefden we niet te sjouwen met de verhuisdozen, want onze nieuwe hub bevindt zich aan de overkant van de straat. Wel zo makkelijk.

Vanaf vandaag is ons nieuwe adres: Essenstraat 1, 5616 LG, Eindhoven. Een mooie locatie aan het randje van Strijp-S om de komende jaren verder te bouwen aan Twentyseven. Dat doen we zowel met ons eigen team als met onze Handpicked collega’s.

Toen en nu
Het iconische gebouw aan de Essenstraat kent een rijke historie. Zo is het pand de voormalige ETOS bakkerij en staat het precies op de grens van Stijp-S en Philipsdorp. De komende jaren is dit gebied volop in ontwikkeling en precies die reuring past goed bij de ambities van Twentyseven. 

Verder bouwen aan hub Eindhoven
We zijn nu wel verhuist, maar onze nieuwe werkplek is nog lang niet af. De komende tijd werken we verder aan de ontwikkeling van deze hub en maken we van onze nieuwe locatie een fijne en inspirerende werkomgeving. Natuurlijk houden we je op de hoogte van deze ontwikkelingen. 

Binnenkort koffie doen?
Benieuwd naar onze nieuwe werkplek in Eindhoven? Kom gerust eens langs voor een kop koffie.

Vragen?

Kom een keer langs!

...maar een vraag stellen mag ook.

Essenstraat 1

5616 LG, Eindhoven

Reduitlaan 29

4814 DC, Breda