Verwonderen met full specialism

Ben Reineke

@benreineke01-06-2021

Specialisten zijn de sleutel tot elk high-performance team. Je kunt onmogelijk je eigen werk goed doen als je dat van iemand anders doet!

Onze visie

We geloven bij Twentyseven dan ook in specialized digital agencies die binnen één collectief - of liever nog, een familie - samenwerken. Vanuit een ‘full specialism’-aanpak de volledige digitale customer journey inrichten voor een opdrachtgever. Eenheid in verscheidenheid, daar komt het op neer. Waar creativiteit en technologie samenkomen ontstaat innovatie, dit biedt merken verreweg de meeste kans op succes, zo ook binnen de wereld van digital agencies.

Het zijn dan ook niet zelden samenwerkingen tussen verschillende creatieve en technische teams die magie tot stand brengen. Vanuit deze filosofie is dan ook een - relatief - nieuw model van verbonden specialismen ontstaan, vrij van silo's en inefficiënties die spelen binnen de structuren van generalistische full service agencies. "Verwonderen met full specialism" noemen we dat binnen Handpicked agencies.

Efficiënt én effectief samenwerken

"Productieve samenwerking vereist specialisten, geen generalisten, en het vereist een zeer hoog niveau van respect en vertrouwen."

Een bureau toekomstbestendig maken betekent ook samenwerking met specialisten van buitenaf. Dit doen we bijvoorbeeld door de samenwerking op te zoeken met freelancers binnen het digitale domein, vanuit onze eigen Handpicked community. Partnerships moeten zijn gebaseerd op vier kernprincipes: respect voor elkaars expertise, kwaliteit bij elk contactpunt van samenwerking, gedeelde inkomsten en gedeelde kosten, en vrijgevigheid - inclusief het delen van de eer voor het gecreëerde werk.

Samenwerken, hoe doe je dat eigenlijk? En dan met name efficiënt samenwerken met behoud van kwaliteit. Binnen Twentyseven doen we dat op een Bespoke Agile manier. We zijn Agile in onze core. Waardegedreven, flexibel, schaalbaar en focus op resultaat. Echter geloven we ook dat een proces moet aansluiten bij een organisatie en team. Daarom kijken we eerst naar wat je wilt bereiken en welk team hiervoor beschikbaar is binnen jouw organisatie. Op basis daarvan kiezen we een werkwijze en een verdere invulling van het team, zonder overhead maar gericht op resultaat en kwaliteit.

Twentyseven, de .NET en headless specialist

Twentyseven is de specialist als het gaat om .NET en headless development. Onze filosofie is dat we niet alleen maar mee willen doen, maar de beste willen zijn! Kwaliteit en efficiëntie is dan ook waar we voor staan. De technologiepartners met wie we dit samen doen zijn Sitecore, Umbraco en Storyblok. Daarnaast werken we natuurlijk veel samen met onze familie Handpicked agencies: Boldly, Bluebird Day, E-sites, Fingerspitz, TDE en Weekend.

Hebben we je interesse gewekt, en wil je meer weten over onze specialistische aanpak? Neem gerust contact met ons op!

Vragen?

Kom een keer langs!

...maar een vraag stellen mag ook.

Torenallee 3

5617 BA, Eindhoven

Reduitlaan 29

4814 DC, Breda