Implementatie

Toekomstbestendig

De beste digitale ervaring begint met een snel en betrouwbaar platform dat toekomstbestendig is.

Wij bouwen platforms op basis van moderne technische ontwerpprincipes die robuust, flexibel en gemakkelijk te onderhouden zijn. Snel, kostenefficiënt en effectief.

Ons proces

props.image.alt

Development

props.image.alt

Code Repository

props.image.alt

Build

props.image.alt

Unit testing

props.image.alt

Deployment

props.image.alt

Test

props.image.alt

Regression testing

props.image.alt

Acceptance

props.image.alt

Performance testing

props.image.alt

Production

props.image.alt

Monitoring

De Twentyseven standaarden

Kwaliteitsstandaarden, best practices en uitgangspunten

Deployments doen wij door middel van een volledig geautomatiseerd build- en deploymentproces. Wij maken hierbij gebruik van moderne tooling, omgevingen en partners. Hierdoor is de time-to-market kort en kunnen wij snel deployments uitrollen.

Wij gebruiken verschillende geautomatiseerde tools om de kwaliteit van code te toetsen, daarnaast volgt het ontwikkelteam zoveel mogelijk kwalitatief hoogwaardige methodieken, best practices en technieken. Hiermee garanderen wij kwalitatief hoogwaardige code en beveiliging.

Geautomatiseerd testen van functionaliteiten in het landschap, ook wel unit testen genoemd. Naast deze unittests doen wij ook regressietesten om de implementatie van de functionaliteit te waarborgen.

Ontwikkelen, testen en accepteren van code gebeurt op verschillende omgevingen. Hierdoor kunnen nieuwe features getest en geaccepteerd worden, terwijl het ontwikkelteam aan het doorontwikkelen is.

Vanzelfsprekend staan de prestaties van het platform bij ons hoog in het vaandel. Wij doen verschillende load tests en tijdens het ontwikkeltraject worden van huidige en nieuwe functionaliteiten de prestaties continu getoetst. Wij gebruiken moderne technieken. Denk daarbij aan compressie, efficiente code, moderne tooling en hardware, maar ook technologie als het HTTP/2 protocol om de prestaties van het platform zoveel mogelijk te optimaliseren.

Wij werken modulair en component based. Pagina's bestaan uit herbruikbare losse componenten die ingezet kunnen worden op meerdere pagina's en eventueel zelfs op meerdere sites binnen het platform.

Vragen?

Kom een keer langs!

...maar een vraag stellen mag ook.

Torenallee 3

5617 BA, Eindhoven

Reduitlaan 29

4814 DC, Breda