Over Twentyseven

Twentyseven is opgericht in 2020 als een specialistisch bureau gericht op development en digitale transformaties binnen corporate Nederland. Wij geloven dat de wereld van digitale bureaus aan het veranderen is. Van full-service bureaus met multidisciplinaire-teams, naar full-specialist agencies binnen een collectieve familie. Doormiddel van het werken met kleinere dedicated delivery teams waarbij we zelfs op sprintniveau kijken naar gevraagde resources zijn we extreem schaalbaar en flexibel, kunnen we overhead minimaliseren en zijn we bewezen effectief en gefocust op het leveren van waarde. Dankzij onze Handpicked familie hebben we de luxe dat we op alle gevraagde rollen, binnen het digitale domein, gebruik kunnen maken van specialisten. Kwaliteit en efficiƫntie is waar Twentyseven voor staat!

De naam Twentyseven

We zijn makers. Mooie digitale oplossingen implementeren, dat doen we met onze handen en in een hand zitten 27 botten. En het is onze eigen hands-on mentaliteit, die opdrachtgevers zo in ons waarderen. En met Twentyseven verwijzen we hiermee tevens naar Handpicked.

De labels van Handpicked agencies

Ons team van superhelden

Ben Reineke

Co-founder / Managing director

Rocco Janse

Technical director

Tobias Mauel

Strategy director

Milou Schellekens

Projectmanager

Peter van Gennip

Senior front-end developer

Gustav van den berg

Senior .NET developer

Martijn Wennekes

Front-end developer

Ramsey Zdiri

Front-end developer

Rick Gloudemans

Senior .NET developer

Jos Raedts

.NET developer

Isabel Voican

Front-end developer

Frank Goossens

Finance manager

Johan van den Berg

HR manager

Desiree Verhees-Poot

Financieel administratief medewerker

Vacatures

Back-end Developer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op gebied van technologie? Dan ben je bij Twentyseven aan het juiste adres! Bij ons werk je samen met ervaren software- en webontwikkelaars aan uitdagende technische projecten voor grote corporates.

In onze platte organisatie is er voldoende ruime voor je om je verder te groeien, jezelf uit te dagen, en om plezier te hebben.

Solliciteren

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op gebied van technologie? Dan ben je bij Twentyseven aan het juiste adres! In onze platte organisatie is er voldoende ruimte voor je om verder te groeien, jezelf uit te dagen, en om plezier te hebben. Staat de perfecte vacature voor jou er niet tussen?

Laat dan via deze open sollicitatie weten hoe jij samen met ons wil gaan werken aan digitale transformaties en wie weet nodigen we je uit voor een worstenbroodje in het mooie Eindhoven.

Solliciteren

Kom een keer langs!

...maar een vraag stellen mag ook.

Torenallee 3

5617 BA, Eindhoven

Reduitlaan 29

4814 DC, Breda