Over Twentyseven

Twentyseven is opgericht in 2020 als een specialistisch bureau gericht op development en digitale transformaties binnen corporate Nederland. Wij geloven dat de wereld van digitale bureaus aan het veranderen is. Van full-service bureaus met multidisciplinaire-teams, naar full-specialist agencies binnen een collectieve familie. Doormiddel van het werken met kleinere dedicated delivery teams waarbij we zelfs op sprintniveau kijken naar gevraagde resources zijn we extreem schaalbaar en flexibel, kunnen we overhead minimaliseren en zijn we bewezen effectief en gefocust op het leveren van waarde. Dankzij onze Handpicked familie hebben we de luxe dat we op alle gevraagde rollen, binnen het digitale domein, gebruik kunnen maken van specialisten. Kwaliteit en efficiëntie is waar Twentyseven voor staat!

De naam Twentyseven

We zijn makers. Mooie digitale oplossingen implementeren, dat doen we met onze handen en in een hand zitten 27 botten. En het is onze eigen hands-on mentaliteit, die opdrachtgevers zo in ons waarderen. En met Twentyseven verwijzen we hiermee tevens naar Handpicked.

De labels van Handpicked agencies

Ons team van superhelden

Ben Reineke

Co-founder / Managing director

Rocco Janse

Technical director

Milou Schellekens

Projectmanager

Peter van Gennip

Senior front-end developer

Gustav van den berg

Senior .NET developer

Martijn Wennekes

Front-end developer

Ramsey Zdiri

Front-end developer

Rick Gloudemans

Senior .NET developer

Jos Raedts

.NET developer

Frank Goossens

Finance manager

Johan van den Berg

HR manager

Desiree Verhees-Poot

Financieel administratief medewerker

Vacatures

Front-end Developer

Ben jij een gedreven Front-end Developer? Zoek jij een plek waarin je jouw kennis en ervaring kan gebruiken in gave projecten? Wil jij in een team werken van ervaren developers die jou helpen ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen?

Bekijk deze vacature

Back-end Developer

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière in web software ontwikkeling? Zoek jij een plek waarin je een belangrijke bijdrage hebt in de groei en ontwikkeling van die organisatie? En wil jij in een team met bakken aan ervaring komen werken en helpen om de bedrijfsdoelen van onze klanten te realiseren?

Bekijk deze vacature

Kom een keer langs!

...maar een vraag stellen mag ook.

Torenallee 3

5617 BA, Eindhoven

Reduitlaan 29

4814 DC, Breda