Genomineerd voor een DIA Award!

Peter van Gennip

@petervangennip14-04-2023

We hebben geweldig nieuws: Twentyseven is genomineerd voor een prestigieuze DIA Award! We zijn super trots op onze inzending, Royal HaskoningDHV - een toonaangevend bedrijf dat zich inzet voor een betere toekomst door middel van innovatie en duurzame oplossingen.

Als digital agency zijn we trots om samen te werken met een bedrijf dat dezelfde visie heeft als wij. Royal HaskoningDHV zet zich in voor het creëren van een betere samenleving door middel van slimme oplossingen en innovaties. Met een team van meer dan 6.000 professionals, die in meer dan 30 landen werken aan projecten in meer dan 140 landen, heeft het bedrijf een indrukwekkend portfolio opgebouwd.

Het nieuwe corporate platform van Royal HaskoningDHV is een belangrijke stap vooruit in de manier waarop het bedrijf zichzelf presenteert en communiceert met klanten. Het platform brengt de professionals en projecten van het bedrijf centraal, waardoor klanten eenvoudig toegang hebben tot informatie over het werk van het bedrijf en de mensen die er werken.

We hebben nauw samengewerkt met Royal HaskoningDHV en IN10 om dit nieuwe platform te ontwerpen en te ontwikkelen. We hebben ons gericht op het creëren van een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface, waarbij we de visuele identiteit van het bedrijf hebben behouden. We hebben de nieuwste technologieën en trends geïmplementeerd om de site te optimaliseren voor mobiele apparaten en de laadtijd te verkorten.

Deze nominatie is een erkenning voor de harde werk en toewijding van ons team en onze partners bij Royal HaskoningDHV. We zijn trots op het werk dat we hebben verricht en het is geweldig om te zien dat het wordt erkend door de DIA Awards.

Vragen?

Kom een keer langs!

...maar een vraag stellen mag ook.

Torenallee 3

5617 BA, Eindhoven

Reduitlaan 29

4814 DC, Breda