Onze tech partners

Storyblok

Naast een uitstekende CMS is Sitecore een DXP (Digital Experience Platform), rijk aan functionaliteiten waaronder formulieren, geïntegreerde marketing- en personalisatiemogelijkheden. Het nieuwe Content Hub is daarnaast inzetbaar als DAM (Digital Asset Managment) en PIM (Product Information Management).

Prismic

Een modern headless CMS dat flexibel inzetbaar is en zich eenvoudig laat integreren. Een Headless bespaart veel tijd, omdat de interface van je website niet meer in je cms nagebouwd hoeft te worden. Tevens ideaal voor een omni-channel omgeving omdat de content een structuur heeft maar geen vorm, dat bepaal je per kanaal.

Umbraco

Een open-source, gebruiksvriendelijk CMS. Door de jaren heen volwassen geworden en geschikt voor het ontsluiten van (meertalige) content in een voor editors herkenbare vorm.

Onze hosting partner

True B.V.

Onze partner True verzorgt hosting en cloud-oplossingen voor onze opdrachtgevers. Sinds 2000 helpen ze bedrijven met de continuïteit en modernisatie van missiekritische applicaties zoals websites, web- en mobiele applicaties, e-commerce-omgevingen en digitale werkplekken. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Als je sneller wilt spelen kun je wel harder lopen, maar in wezen bepaalt de bal  techniek de snelheid van het spel.

Johan Cruijf

Image of Johan Cruijf

Zin in een worstenbroodje?

Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
Naam is verplicht
E-mail adres is verplicht

Bedankt !