Onze tech partners

Storyblok

Naast een uitstekende CMS is Sitecore een DXP (Digital Experience Platform), rijk aan functionaliteiten waaronder formulieren, geïntegreerde marketing- en personalisatiemogelijkheden. Het nieuwe Content Hub is daarnaast inzetbaar als DAM (Digital Asset Managment) en PIM (Product Information Management).

Storyblok is een Headless Content Management Systeem met een visuele editor. Het biedt ontwikkelaars de flexibiliteit die ze nodig hebben om schaalbare en snelle websites te bouwen, terwijl content editors de mogelijkheid hebben om content onafhankelijk van de ontwikkelaar te bewerken.

Umbraco partner logo

Een open-source, gebruiksvriendelijk CMS. Door de jaren heen volwassen geworden en geschikt voor het ontsluiten van (meertalige) content in een voor editors herkenbare vorm.

Onze hosting partner

True B.V.

Onze partner True verzorgt hosting en cloud-oplossingen voor onze opdrachtgevers. Sinds 2000 helpen ze bedrijven met de continuïteit en modernisatie van missiekritische applicaties zoals websites, web- en mobiele applicaties, e-commerce-omgevingen en digitale werkplekken. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Als je sneller wilt spelen kun je wel harder lopen, maar in wezen bepaalt de bal  techniek de snelheid van het spel.

Johan Cruijf

Image of Johan Cruijf

Zin in een worstenbroodje?

Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
Reduitlaan 29
4814 DC Breda
Naam is verplicht
E-mail adres is verplicht

Bedankt !